tallwe

  • ۰
  • ۰
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 71 ص نانو تکنولوژی، فناوری نوین نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر "نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است ".در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها و ضرورتهای توجه به این فناوری اشاره شده است . تعریف نانو تکنولوژی نانو تکنولوژی،توانمندی تولید مواد،ابزار ها و سیستمهای جدید با در دست گرفتن کنترل در...ادامه و دانلود

ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی

ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی 14 ص ویژگی‏ها و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف صنایع غذایی 1- هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد ارائه ویژگی‏ها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون اسید فوماریک مورد مصرف در صنایع غذایی است . 2- تعریف 2-1- اسید فوماریک اسید فوماریک یا ترانس بوتن دیوایک 1 اسید یا ترانس 1, 2 اتیلن دی کربوکسیلیک اسید 2 یکی از افزودنیهای غذایی است...

نوشابه 28ص

نوشابه 28ص 28 ص نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که سودا...

طراحی جرثقیل

طراحی جرثقیل بطور کلی جرثقیل وسیله است برای جابجایی بارها, اما جرثقیلها انواع گوناگونی دارند و برای کارهای مختلف از جرثقیلهای مختلف استفاده میشود. بیشترین موارد استفاده از جرثقیل در ساخت پروژهای عمرانی و صنعت است اما در امور عمرانی استفاده از جرثقیل معمولا موقتی است و تا زمانی که پروژه به اتمام برسد از آن استفاده میشود. مجموعا 70 صفحه در قالب word شامل : بررسی اجزای اصلی و اتصالات به صورت عددی- معرفی انواع جرثقیل...

نگهداری میوه ها و سبزیها 19ص

نگهداری میوه ها و سبزیها 19ص 19 ص استاندارد شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی میوه‏ها و سبزیجات تهیه و تدوین شده در بیست و هفتمین جلسه ملی کشاورزی و مواد غذائی مورخ 57/6/7 تصویب گردید . پس از تأیید شورای عالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد . ...

نگهداری انگور در سرد خانه 24ص

نگهداری انگور در سرد خانه 24ص 24 ص آیین کار نگهداری انگور در سردخانه که به وسیله فنی نگهداری میوه و سبزی در سردخاانه تهیه و تدوین شده و در شصت و ششمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذایی مورخ 66/10/13 مورد تایید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد . برای حفظ همگامی و...

نگرشی بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص

نگرشی بر مراحل اجرای کنترل کیفیت آماری 23 ص 23 ص در آغاز معرفی روشهای آماری بهبود و کنترل کیفیت بسیاری از مدیران ومتخصصین واحدهای صنعتی براین عقیده بودند که اش کالات ونوسانات موجود در فرآیندهای تولید را تنها با روشهای مهندسی ومدرن کردن دستگاهها میتوان شناسائی، طبقه بندی وبرطرف نمود و به استفاده از روشهای آماری نیازی نیست . اما به تدریج با اثر مثبت ابزارهای آماری در کاهش ضایعات وبهبود کیفیت جایگاه این ابزارها در مر احل مختلف چرخه حیات محصول...

لغات تخصصی رشته کامپیوتر

لغات تخصصی رشته کامپیوتر لغات تخصصی رشته کامپیوتر ...

نگاهی به ارزش تغذیه 11ص

نگاهی به ارزش تغذیه 11ص 11 ص نگاهی به ارزش تغذیهای با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفهای تبدیل شده است که بر عهدهی صاحبان صنایع غذایی است. بدین ترتیب اکنون کشور ما و حتی دیگر کشورهای درحال توسعه در جایگاهی قرار گرفتهاند که عمدهی مواد غذایی موجود در سبد غذایی خانوارهای آن به صورت صنعتی فرآیند...

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص

نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10ص 10 ص نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته محققان اعتقاد دارند جهت پیشبرد درمان ، بهتر است از روان درمانی و دارو درمانی نیز استفاده شود...

نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده) 10ص

نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده) 10ص 10 ص نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) لزوم ایجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس تولیدی کارخانجات، نقش پیدایش شکل و روش خاصی در ارائه آن به مصرفکنندگان میباشد. بدین صورت که اجناس تولیدی میبایست در جهت استانداردهای خاص مصرفی حرکت کرده و آن چیزی نیست مگر سلایق فردی و عامهپسند. لذا حجم وسیع از اجناس مصرفی بهدلیل داشتن بازار رقابتی شروع به خودنمایی کرده و چشمان مصرفکنندگان...

بررسی رابطه و تاثیر مدیریت دانش بر نوآوری و کارآفرینی در بیمارستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بررسی رابطه و تاثیر مدیریت دانش بر نوآوری و کارآفرینی در بیمارستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پروژه رشته مدیریت با عنوان" بررسی رابطه و تاثیر مدیریت دانش بر نوآوری و کارآفرینی در بیمارستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ " به صورت فایل ورد ( 100 صفحه ) و قابل ویرایش می باشد. دارای چکیده و فهرست مطالب می باشد. جهت استفاده دانشجویان عزیز رشته مدیریت چکیده : هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه و تاثیر مدیریت دانش بر...

نانو تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص

نانو تکنولوژی و صنایع غذایی 40ص 40 ص نانو تکنولوژی، فناوری نوین نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر "نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است " . در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها و ضرورتهای توجه به این فناوری اشاره شده است . تعریف نانو تکنولوژی نانو تکنولوژی،توانمندی تولید مواد،ابزار ها و سیستمهای جدید با در دست گرفتن کنترل...

آیین کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص

آیین کار میوه ها خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای 13ص 13 ص آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاند ارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی ( رسمی ) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تو لیدی و اقتصادی آگاه و مرتبط با...

مواد معدنی 20ص

مواد معدنی 20ص 20 ص به طور کلی، غده پاراتیروئید، عمل آزاد شدن کلسیم از استخوان ها را کنترل می کند. با کمبود کلسیم در خوراک دام، این غده تحریک شده با ترشح هورمون خود، باعث آزاد شدن کلسیم می شود، به نحوی که غلظت کلسیم را در خون تقریباً ثابت نگه می دارد. البته در این حالت چون کلسیم و فسفر به صورت ترکیب با یکدیگر در استخوان ها وجود دارند، فسفر نیز آزاد می شود ولی به علت عدم نیاز به...

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 57 ص مقدمه : آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی...

مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص

مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34ص 34 ص آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که ع هده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی ( رسمی ) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد . سعی بر این...

معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP

معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی HACCP 11 ص به معنای شناسایی و ارزیابی خطر و نقطه کنترل بحرانی می باشد که بعنوان یک سیستم پیشگیری در امر بهداشت مواد غذایی مطرح می گردد. این سیستم جهت جلوگیری از رخداد مخاطرات و مشکلات بالقوه در ایمنی و بهداشت مواد غذایی طراحی گردیده است. این امر با ارزیابی ریسک ها و خطرات قابل استناد به محصول غذایی یا فرایند تولید و سپس تعیین کردن مرحله ای از فرایند که...

مسمومیت غذایی 18ص

مسمومیت غذایی 18ص 18 ص مسمومیت غذایی مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد میشود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گستردهای دارد. گاهی آنقدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آنقدر شدت مییابد که جان آنها را تهدید میکند. معمولاً مسمومیت غذایی از چند ساعت تا چند روز ادامه مییابد و طول...

مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص

مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18 ص 18 ص مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد . 2 ـ دامنه کاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا...

مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص

مراحل تهیه قند از چغندر قند 25 ص 25 ص مراحل تهیه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به کارخانه را می توان در نمودار زیر مشاهده کرد. دستگاه تخلیه خاک برگشتی به کامیون کامیون حامل خاک توزین خروج از کارخانه اولین مرحله که در کارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام می شود مرحله عیارسنجی می باشد که این مرحله به سه روش انجام که مختصراً به آن اشاره می کنیم . ...

کتاب فارسی کلاغ سپید درس نهم

کتاب فارسی کلاغ سپید درس نهم درس : زیارت حجم : 1.76 کیلوبایت فرمت :ZIP تمرین بیشتر برای بچه ها ...

ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص

ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30ص 30 ص ماشینهای مورد استفاده جهت بستهبندی مواد غذایی امروزه در طرح تیپهای متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار میگیرند بیان یک تقسیمبندی جامع و مانع برای همة ماشینها کاری مشکل است اما در ذیل سعی شده با ارائه یک تقسیمبندی با توجه به نحوة عمل کرد این ماشینهای شمای کلی از تنوع ماشینهای مورد استفاده در صنایع غذایی و بستهبندی مواد غذایی ارائه گردد. 1- ماشینهای پرکن: این نوع ماشینها عملیات لازم...

کم خونی و فقر آهن

کم خونی و فقر آهن 47 ص کم خونی فقر آهن کم خونی فقر آهن، اغلب طی یک معاینه طبی و از طریق یک آزمایش خون که میزان هموگلوبین و آهن خون را می سنجند آشکار می گردد. کم خونی فقر آهن چیست؟ شایعترین علت کم خونی ، فقر آهن می باشد. آهن جهت ساخت هموگلوبین لازم است. آهن اکثراً درون هموگلوبین ذخیره می شود و حدود ۳۰ درصد از آهن نیز در فریتین و...

بررسی جرم از دیدگاه حقوق و قانون مجازات اسلامی

بررسی جرم از دیدگاه حقوق و قانون مجازات اسلامی سرقت از جمله جرائمى است که سابقه دیرینه در زندگى انسان دارد و مى‏توان گفت‏پیشینه آن از هنگام شروع زندگى جمعى و تحقق مفهوم مالکیت بوده و همواره موردتقبیح و مجازات بوده است. از دیرباز که کاروان زندگى بشر در مسیر نظم و قانون‏قرار گرفته، سرقت در زمره رفتار ناپسند و ممنوع قرار داشته است. به دلیل‏ سهولت نسبى ارتکاب سرقت در مقایسه با جرائمى چون کلاهبردارى و محسوس بودن سودبه دست آمده از آن،...

کارخانه روغن نباتی

کارخانه روغن نباتی 17 ص روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا...

کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص

کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22ص 22 ص خلاصه: کاتالیزگرها موادی هستند که سرعت واکنشهای شیمیایی را افزایش میهند ولی در واکنش مصرف نمیشوند. کاتالیزگرها چه در کاربردهای صنعتی وچه در فرآیندهای بیولوژیکی اهمیت بسیاری دارند زیرا در واکنشهای صنعتی لازم است که سرعت واکنش به طریقی مثلاً استفاده از کاتالیزگرها افزایش داده شود تا تولید فرآوردههای حاصل از ان از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد، اگر چه میتوان با افزایش دما سرعت واکنش را به...

قوطی فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی

قوطی فلزی بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی 37 ص قوطی فلزی ـ بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی روش های آزمون چاپ اول آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد....

فرایند انجماد مواد غذایی 10ص

فرایند انجماد مواد غذایی 10ص 10 ص بسمه تعالی پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان...

فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص

فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10ص 10 ص آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه 1 - هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد . این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی می‏رسند کاربرد ندارد . 2- آماده سازی گوجه فرنگی 2-1- برداشت : گوجه فرهنگی...

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43ص 43 ص آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) میباشد. تدوین استاندارد در رشته های مختلف توسط کمیسیون های فنی مرکب از کارشناسان مؤسسه، صاحبنظران مراکز و مؤسسات علمی، پژوهشی، تولیدی واقتصادی آگاه ومرتبط با موضوع صورت میگیرد. سعی بر این...

بررسی رابطه سبک های مدیریت بر نتایج منابع انسانی در سازمان بانک ملی مرکزی شهر ؟؟؟؟

بررسی رابطه سبک های مدیریت بر نتایج منابع انسانی در سازمان بانک ملی مرکزی شهر ؟؟؟؟ پروژه رشته مدیریت بازرگانی با عنوان" بررسی رابطه سبک های مدیریت بر نتایج منابع انسانی در سازمان بانک ملی مرکزی شهر ؟؟؟؟ " به صورت فایل ورد ( 100 صفحه ) و قابل ویرایش می باشد. دارای چکیده و فهرست مطالب می باشد. جهت استفاده دانشجویان عزیز رشته مدیریت چکیده : هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه...

دانلود مزایای چیلر جذبی وکارکرد ان

دانلود مزایای چیلر جذبی وکارکرد ان دانلود مزایای چیلر جذبی وکارکرد ان دانلود مزایای چیلر جذبی وکارکرد ان,چیلرجذبی,دانلود چیلر جذبی ...

طرح تولید گوشت مرغ 11 ص

طرح تولید گوشت مرغ 11 ص 11 ص با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است. در بین کشورهای مختلف جهان جمعیت جوان و روبه رشد کشور ما جای و مکان خاص دارد. که نیاز...

دانلودسرویس وتعمیرات چیلرهای جذبی

دانلودسرویس وتعمیرات چیلرهای جذبی دانلودسرویس وتعمیرات چیلرهای جذبی روش سرویس چیلر جذبی,عیب یابی چیلر جذبی ,دانلود چیلر جذبی,دانلودسرویس وتعمیرات چیلرهای جذبی ...

صنایع خراسان 12ص

صنایع خراسان 12ص 12 ص صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات...

شیر 33ص

شیر 33ص 33 ص مقدمه شیر باارزشترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که میتواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را داراست. میزان مصرف سالانه مواد لبنی در یک کشور از نظر تغذیه و بهداشت، نشانهای از وضع اجتماعی و نشاندهنده...

سیلو 35 ص

سیلو 35 ص 35 ص سیلو: سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را غذای تخمیر شده، غذای ترش و یا سیلو می نامند. ارزش غذائی علوفه سیلو شده نسبتاً خوب و اتلاف غذائی...

سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی

سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی 15 ص HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است سسیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش...

سویا 14ص

سویا 14ص 14 ص سویا وبیاى روغنی، سوژا یا سویا از دانههاى مهم روغنى بهشمار مىرود و این گیاه بر اساس بسیارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد در چین کشت مىشده و بهعنوان گیاهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن این گیاه، شمال شرقى چین دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر چین در شرق آفریقا و استرالیا نیز قرار دارد. ارقام مهم سویا ارقام...

سموم مواد غذایی 15ص

سموم مواد غذایی 15ص 15 ص انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمتهای خوراکی گیاه ذخیره میشود آیا تا به حال میوهای خوردهاید که مزهاش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبانتان حس کنید؟ اگر اینطور است پس مطالب زیر را بخوانید: موادشیمیایی مورد استفاده در کشاورزی، درست همان چیزهایی هستند که اگر...

سطح پتاسیم 13ص

سطح پتاسیم 13ص 13 ص چرای یونجه تجربه تازه ای نیست. چرای یونجه در ایالت متحده یا به صورت تنها یو یا همراه با گندمیان یا سایر حبوبات معمول بوده است. در مقایسه با سیستم های مدیریتی چرای یونجه هرگز تجربه شایع در این کشور نبوده است. در صورتی که در سایر کشورها یونجه به صورت چرا استفاده زیاد داشت. ولی به چرای یونجه در این کشور تصطیح عملکرد را در پاییز محول کرده بودند. سیستم های چرایی برای عاقبت خوشی نیروی بالقوه...

دانلود شارژوگاز چیلر

دانلود شارژوگاز چیلر شارژ گاز چیلر تراکمی برای افزودن مبرّد مطابق دستورالعمل زیر عمل کنید : 1. کپسول مبرّد مناسب را به انشعاب میانی چند راهة آزمایش متصل کنید . 2. شیرهای چندراهه را طوری تنظیم کنید که مبرّد از طریق انشعاب فشار سنج مکش به داخل شیلنگ مکش جریان پیدا کنید . 3. شیلنگ مکش را به انشعاب شارژ شیر سرویس مکش متصل کنید . قبل از سفت کردن اتصالات ، اندکی از مبرّد را آزاد...

رام T736-MAINBOARD-V2.3

رام T736-MAINBOARD-V2.3 رام T736-MAINBOARD-V2.3HDرام تبلت چینی با شماره فنی : T736-MAINBOARD-V2.3 شما می توانید با این رام، تبلت چینی به شماره فنی بردT736-MAINBOARD-V2.3 را که دارای CPU A23 و ال سی دی HD می باشد را فلش نمایید. این فایل مانند تمام فایلهای دیگری که برای فروش گذاشته ایم تست شده می باشد. نکته مهم: اگر تبلت شما دارای بردT736-MAINBOARD-V2.3می باشد، دقت کنید که ال سی دی به کار رفته در تبلت معمولی است یا HD. اگر HDبود با این ورژن فلش کنید...



...

  • ۹۶/۰۹/۲۹
  • مدیر وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی